Nässjö

Det ska vara tryggt att sälja sitt guld

Nu har Gulddeal öppnat i centrala Nässjö. I lättåtkomliga lokaler på Storgatan 27 i Nässjö sitter Bill Friman och går igenom de guldsmycken och andra artiklar som han hittills köpt in under dagen.

Efter att ha etablerat sin verksamhet först i Gnosjö och sedan i Värnamo, Tranemo och Jönköping så öppnar Gulddeal nu butik på Storgatan i Nässjö.

Guldpriset är just nu på sin högsta nivå sedan 6 år. Har man guld eller silver som bara ligger hemma i byrålådan så är det enkelt att göra om dem till pengar på kontot. Den vanligaste karathalten i svenska smycken är 18 karat, men det varierar upp till 24 karat. För 24 karat så ligger världsmarknadspriset på ca 600 kr per gram. Priset ändrar sig dock från dag till dag och de senaste månaderna har det stigit med ca 12%.

Kommer man till lokalen på Storgatan så träffas man där i ett personligt möte, precis som på de andra orterna. Där går man igenom det som man funderar på att sälja. Affären görs sedan klar på plats. Det guld som Bill köper in smälts så småningom ner.

Vi arbetar med idén att alla ska kunna ha ett personligt möte med den de säljer sitt guld till. Ibland kan det vara särskilt känslosamt om det är familjerelaterade föremål. Ingen ska behöva posta sitt guld till en okänd mottagare utan att veta värdet. Hos oss ska alla känna sig trygga och värderingen och betalningen görs när vi ses under ett bokat möte.
–Våra kunder kan alltid ringa oss på telefonnummer 0380-17720 för att boka sitt personliga möte så att man kan sitta i lugn och ro.

Gulddeal    Ja tack, kontakta mig och ge mig ert bästa pris för dagen.    Bill Friman värderar ett smycke direkt på plats